Tapahtumakalenteri


KERÄYSPAPERIA OTETAAN VASTAAN HONKALASSA.
Piha-alueella on kaksi paperin (ei pahvia!) keräykseen tarkoitettua keräysastiaa. Paperia voi tuoda vapaasti, mutta pidetään keräysastioiden alue siistinä. Jos keräysastiat ovat täysiä, älkää jättäkö paperia astioiden viereen. Tuokaa ne mieluummin sitten toisen kerran. Keräyspaperista tuleva tuotto menee Kymin Koskenpoikien nuorten urheilijoiden toimintaan.

Huom! Myös valikon seuratoiminta/harjoitukset alta löytyy tietoa eri tapahtumista.

8.2. TO
klo18.00
AIKUISTEN HIIHTOKOULU ALKAA
Hiihtokoulu aikuisille starttaa ensi viikolla!
Päivät ovat to 8.2, pe 9.2, to 15.2 ja pe 16.2. Kymin Koskenpojat järjestää seuraväelle ja hiihtokoululaisille pikkujoulujuhlan seurantalo Honkalassa.
Ohjelmassa tarjoilua, arpajaiset, pikkujouluohjelmaa ja lopuksi Joulupukki on luvannut tulla käymään.
Tervetulleita ovat myös hiihtokoululaiset ja heidän vanhemmat ja isovanhemmat.
Torstaisin on pertsaa ja perjantaina vaihdetaan vapaalle. Molempia tyylejä siis treenataan kaksi kertaa. Voit halutessasi käydä jokaisella kerralla. Hiihtokoulu starttaa klo 18 Honkalan stadionin ajanottokopin luota kestäen noin tunnin kerrallaan. Rehtorina toimii Anna Lehtinen. Hiihtokoulusta ei ole erillistä maksua, voit halutessasi tukea Koskenpoikien seuratoimintaa maksamalla vapaaehtoisen maksun. Tätä varten on ajanottokopin seinällä olevassa postilaatikossa tilisiirtolomakkeita.

Aikuiset Tervetuloa!
HETI
KYMIN KOSKENPOIKIEN 100 V JUHLAPAITA
Koskenpoikien 100-vuotis juhlapaitaa on nyt saatavana/ ostettavissa. Kuva paidasta on nettisivujen etulehdellä. Koot: 110/120 => XL.
PS. Paidat alkaa vähetä ja juhlavuosi kohta loppua! Nyt alkaa olla viimeinen hetki hankkia 100v-juhlapaita itsellesi vaikka muistoksi!
Tiedustelut: kati.paasi@kymp.net!

Päivitetty: 05.2.2018